SAX BELGISCH BIERCAFE

SAX BELGISCH BIERCAFE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SAX Belgisch Biercafe. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2022 om 19:19 Bestelling is nooit aangekomen. Kon ze telefonisch niet bereiken, kreeg meteen de melding dat de voicemail vol was. Uitermate teleurstellend. Echt belachelijk.
12 mrt 2022 om 19:22 Lekkerste burgers in Hellevoetsluis. Zelfs mijn zoon, die zijn burgers altijd zonder saus en degelijke wil, vond deze echt heerlijk! Keep it up! Voor herhaling vatbaar.
5 feb 2022 om 8:38 Slappe friet, saxburger zonder gebakken ei en augurk, sla moest je zoeken. Classicburger zonder augurk en ook hier geen sla te bekennen ! Er wordt niet eens een salade erbij bezorgd. Voor ruim 35 euro ga ik wel bij een goede cafetaria bestellen !
23 dec 2021 om 19:31 Het was heerlijk. De burger was heerlijk, genoeg friet
1 okt 2021 om 23:17 Eten is nooit afgeleverd . Tel word niet beantwoord als je belt Whatsapp word niet op geantwoord Zeer slechte service stelen je geld in mijn ogen zijn het oplichters je moet een bezorgtijden zetten anders kan je geen bericht plaatsen
27 sep 2021 om 8:36 Een hamburgermenu van 17, 95 euro was van binnen rauw en broodje verbrand. Heel slecht, Bezorger was wel op tijd.
19 sep 2021 om 21:14 Besteld maar bezorgen niet nooit meer bestellen slecht service nemen niet eens contact met je op als het niet gaat
29 aug 2021 om 12:29 Erg lekker en voor herhaling vatbaar! Porties zijn groot genoeg, voldoende friet en heerlijke burgers!!
1 jul 2021 om 22:19 Was verrassend lekker de burger en de wegdgets ga ik zeker vaker bestellen alleen de patat was nog een beetje slap
19 jun 2021 om 7:19 Slecht! Alles was koud, tasje gescheurd en het bakje met de friet was halfvol. Eerder hier besteld en dat was supergoed, maar nu wil ik m'n geld terug!
29 mei 2021 om 20:45 Lange bezorgtijd, weinig en slappe patat, burger niet bijzonder. Voor het geld niet waard, helaas.
15 mei 2021 om 23:47 Lekkere burgers! Goed vlees, snelle bezorging!